Tutustu apteekin palveluihin

APTEEKKI-palvelut ovat apteekkien tarjoamia, pääasiassa maksullisia lisäpalveluita, joiden tarkoituksena on tukea lääkehoitojen onnistumista, hyvinvointia ja terveyttä. Tutustu palveluihin tarkemmin alla.

Annospussipalvelu

Onko käytössäsi paljon lääkkeitä? Haluaisitko ne koneellisesti kerta-annospusseihin pakattuna?

Lue lisää tästä

Reseptin uusiminen

Reseptin uusimismaksu on kanta-asiakkaille 1€/resepti ja muille 2€/resepti.

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Kuljetamme lääkkeet apteekista kotiisi sopimuksen mukaan.

  • Alle 10km  15 €
  • 10-20km    20 €
  • 20-30km    30 €

 

Lankojärven palvelupiste

Apteekkimme palvelee sinua myös Lankojärven kyläkaupan palvelupisteessä. Voit tilata sekä lääkkeitä että itsehoitovalmisteita verkkokaupastamme ja valita toimituksen palvelupisteelle. Toimituksesta perimme 5 € toimitusmaksun. Toimitamme tilaukset perjantaisin klo 12 mennessä. 

Palvelupiste palvelee

ma-pe 9-17 ja la 9-14

Länsipuolentie 41 D

016 582625

 

Katso sijainti kartasta

Schengen-todistus

Matkustaessasi Schengen-alueen maihin tarvitset mukaasi Schengen-todistuksen, mikäli mukanasi on keskushermostoon vaikuttavia huumaaviksi tai psykotrooppisiksi valmisteiksi luokiteltavia reseptilääkkeitä. Huumaus- ja psykotrooppisiin valmisteisiin kuuluvat useat uni- ja rauhoittavat lääkkeet, opioidipohjaiset kipulääkkeet. Todistus kirjoitetaan siitä apteekista, josta kyseinen lääke on ostettu ja se on voimassa 30 vuorokautta matkan alkamispäivästä.

Schengen-todistuksen hinta on 10€

Katso luettelo Schengen-todistuksen vaativista lääkevalmisteista

Katso lista Schengen-alueen maista 

 

Lääkejätteet

Käyttämättömäksi jääneet ja vanhentuneet lääkkeet hävitetään palauttamalla ne apteekkiin.

Pahvinen ulkopakkaus sekä reseptilääkkeen ohjelippu poistetaan ja lääkkeet laitetaan läpinäkyvään pussiin. Nestemäiset lääkkeet palautetaan alkuperäisissä pakkauksissa apteekkiin.

Jodia sisältävät lääkkeet (esim. Betadine, Jodix) palautetaan muista lääkkeistä erillään, alkuperäispakkauksissa ja elohopeakuumemittarit koteloissaan. Ruiskut ja neulat tulee pakata läpäisemättömään astiaan. Insuliinineulat voi hävittää talousjätteen mukana.